Inkoop Commodity

Veel bedrijven weten dat hoe meer je van iets vraagt, des te lager de prijs kan zijn. De inkoopkracht wordt vergroot als je gezamenlijk een vuist kan maken. Aansluitingenbeheer doet aan vraagbundeling, zodat niet alleen het volume wordt vergroot, maar dat voor een leverancier ook het risico kan worden verlaagd. Dit resulteert in een lagere risico opslag, dus een lagere prijs voor uw energie.

%

Besparing op uw Commodity

Inkoop Meetdiensten

Een groot verbruik aansluiting is eigenlijk een verkeerde benaming. Het zegt namelijk niets over het verbruik, maar over de capaciteit van uw aansluiting. Als deze groter is dan 3 x 80 Ampère, dan heeft u een grootverbruik aansluiting. Een groot voordeel is dat u dan vrij bent om te kiezen welk meetbedrijf u in de hand neemt. Aansluitingenbeheer kent deze markt op zijn duimpje.

%

Besparing Meetdiensten

Inkoop Dashboard

Voor de meeste bedrijven is de enige manier om hun energiemanagement te kunnen beheren het nagaan van alle facturen. Het vergt veel tijd en kennis om een juist beeld te krijgen van de huidige situatie. Om dit veel makkelijker te maken, kan Aansluitingenbeer dit voor u in een dashboard zichtbaar maken.  Hierdoor verkrijgt u op een simpele wijze uw inzicht en kunt u verantwoord beslissingen nemen.

%

Besparing Dasboard

Wilt u ook een offerte ontvangen om te besparen?

Klik hier voor een snelle offerte